Powerlifting in perioada pandemiei

Powerliftingul este expresia unei suprematii in planul ramurilor de sport in care este necesara dezvoltarea pregnanta a fortei musculare. Competiţia de powerlifting în sine nu ţine doar de îndeplinirea unor proceduri de concurs  sau de ideea de a duce la bun sfârşit un alt concurs naţional sau internaţional, powerliftingul ţine de implementarea unei filozofii care să permită acestui sport să intre în conştiinţa publicului larg drept o activitate care îşi propune să ridice caractere şi nu doar bara plina de discuri.

Dar in aceste zile marcate pregnant de pandemia COVID 19 traversam si o perioada in care nu este posibil sa participam la competitii sau la antrenamente colective in sali de sport si, de aceea, pe langa tarie de caracter, sportul nostru are nevoie de ingeniozitate si pasiune din partea sportivilor, antrenorilor si a conducatorilor de structuri sportive pentru a duce mai departe powerliftingul romanesc.

Cu respectarea Ordonantelor militare si Hotararilor CNSSU din aceasta perioada, ne mandrim ca sunt numerosi sportivi si structuri sportive care isi continua hotarat activitatea.

Mai jos sunt cateva exemple in care se pot vedea in fotografii si filmari o mica parte din activitatea sportivilor nostri, desfasurata in timpul pandemiei:

CS Unirea Alba Iulia:

Cataramba Alexandru – Avram Laurentiu – Irimie Andrei – Panazan Ovidiu – Cioflica Andrei – Cazacu Alexandru – Ordean Daniel

CS Universitatea din Alba Iulia:

Cazacu Sorin – Tat Carlos – Floca Malina – Bejenariu Paul – Vasilescu Andreea

CS Powerlifting Galda:

Balaita Daniel – Frigator Horia – Oltean Mihai

CS Zeus Powerlifting Mihalt:

Lupascu Darius – Hangan Calin

CS Powerlifting Stremt:

Canda Petru

CS Iron Team Ploiesti:

Oproiu Cristian – Moise Gheorghe – Moise Cristian – Dima Theodor – Oproiu Sabina – Bunea Alexandru  – Neculae Diana

CS Crisul Oradea:

Lupas Ionut Florin

CS Chimia Ramnicu Valcea:

Patru Valentin – Olah Lucia

CS Carbyne Strenght:

Ciuca Valentin – Constantinescu Razvan

CS Cluj Crusaders:

Zitzman Peter – Albetal Daniel – Albert Attila – Totolici Cristian

Urez cu aceasta ocazie tuturor multa sanatate si putere!

Ovidiu Panazan

Presedinte F.R. Powerlifting